maanantai 15. huhtikuuta 2013

Väriä väriä väriä!

Sain ystävältäni Ilonalta ihanan idean tehdä tyynyjä värikkäistä räsymatoista. Matot ovat ihan Tiimarin halpismattoja, joten siis ovat hyvinkin edullisia väripilkkuja sisustuksessa. Minä tein niitä neljä, joista toiset ovat kooltaan 60 x 60 cm jättityynyjä ja toiset 50 x 60 cm kokoisia. Sopivat sisätyynyt vain mattojen sisään ja harsitaan käsin reunat kiinni.

Nuo jättityynyt ovatkin meillä ahkerassa käytössä, kun mies ja poika katselevat telkkaria usein pehmeän maton päällä tyynyihin nojaillen. Ja minusta tuo tyynyjen materiaali on jotenkin ihanan kotoisan oloinen, vaikkei niin pehmeä olekaan.

Myös verhoihin toin väriä kevään kunniaksi... Nyt niin trendikästä pinkkiä! Mukavaa viikkoa kaikille, toivotaan, että kevät tulee nyt oikein ryminällä!

5 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Ihanan värisiä!

Irmastiina kirjoitti...

Tuollaiset voisi kyllä itsekkin tehdä..kauniita!

Anne kirjoitti...

Aivan niiiin Namskis-värit!!

Leena Lumi kirjoitti...

Kiitos Taina! Olen täydellisen kyllästynyt pelkkään valkoiseen ja kuolen kohta värien janoon. En tilaa enää sisustuslehtiä, jotka fanittavat valkoista, valkoista, valkoista. Valkoisessa on mieletön määrä sävyjä ja sitten on taivaallisia värejä, jotka tuovat elämään country&cosy&energy!

Taina kirjoitti...

Kiitos naiset kommenteista! Ja kyllä, värit tuovat energiaa!