maanantai 19. maaliskuuta 2012

Messuilua

Oma kuuden neliön osastoni

Kolmen päivän messurupeama on onnistuneesti ohi. Osastoni aiheena oli tänä vuonna kevät ja kävijöiden mukaan teema myös välittyi osastoltani. Kevyet koivurahit saivat ansaittua huomiota ohi kävelleiltä, samoin kuin hiirenkorvilla olevat koivun oksatkin.

Tapasin hurjan määrän tuttuja, ystäviä sekä entisiä ja tulevia asiakkaitani. Välillä oli pää niin pyörällä, että taisin sekoittaakin muutamat ihmiset keskenään, hih! Mutta ihana oli nähdä kaikkia ja solmia uusia mielenkiintoisia kontakteja.

En ainoastaan seisonut osastollani vaan pidin myös luennot lauantaina ja sunnuntaina. Niillekin riitti ihan mukavasti remontoinnista kiinnostuneita kuulijoita. Vähän alkuun jännitti, kuinka tekniikka pelaa, mutta lopulta kaikki meni oikein hyvin ja rennolla otteella.

Nyt vähän väsyttää, mutta onneksi on erittäin mielenkiintoisia projekteja työn alla (kerron tuonnempana). Myös kivoja suunnittelutöitä on saatu päätökseen ja niistä kuvia vaikka ensi kerralla.

Keväistä viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Kauniin keväinen osastosi onkin ollut!

Ilona kirjoitti...

Tykkäsin luennosta, ihana oli saada vinkkejä eri näkökulmasta, toivottavasti nähdään taas pian ja pidemmän aikaa.
Ilona

Taina kirjoitti...

Kiva kuulla Ilona, että tuollainen remontoinnin konkarikin sai jotain irti luennostani :) Varmasti pian nähdään ja ajan kanssa.