maanantai 23. toukokuuta 2011

Tehoviikonloppu!
Olo on kuin jyrän alle jääneellä! Viikonloppuna kärrättiin hiekkaa, pyöritettiin betonimyllyä, lapioitiin ja tasoitettiin aivan ympäripyöreitä päiviä mieheni kanssa. Mutta nyt on saunan pohja valmis ja sauna saapi tulla paikoilleen. Ihanaa vastapainoa tuo rankka fyysinen työ tälle suunnittelulle ja koneen edessä istumiselle.

Yläkuvissa vähän mylleryksen jälkiä nähtävissä... Kaivinkone pyörähti myös paikalla ja pohjien lisäksi avasi meille rantapenkkaa vähän leveämmäksi uimarannaksi. Siihenkin kärräsimme hiekkaa kärrykaupalla suodatinkankaan päälle. Tällä viikolla saamme myös multalastin, että pääsemme paikkailemaan pihaa ensi viikonloppuna.

Koska pihan kunto on nyt tosiaan aika lohduton, piti sisällä vähän piristää ilmettä. Minulla on siellä tuollaiset edulliset, mutta käytännölliset valkoiset kalusteet. Sain niihin vähän lisää ilmettä teettämällä koreihin uudet pellavaiset huput ja patjaan päällisen.

Arvonnan voittaja ei muuten ole ilmoitellut itsestään... Eli jos ei pian kuulu, suoritan uuden arvonnan niin saan lahjakortin lähetettyä voittajalle.

2 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Voi miten ihana maisema teillä siellä on...:)

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Jei, mahtavalle näyttää, ihana lopputulos varmasti!
Ilona