torstai 27. tammikuuta 2011

Karvaiset ystävät


Onnin ja Neilikan huilihetki
Meillä on pari viikkoa hoidossa ystävien Neilikka-koira. Tämä onkin varsin energinen tapaus. Tosin pentuajoista on jo turha hötkyily jäänyt onneksi pois. Nekku (lempinimi) ollaan tunnettu ihan pikkupennusta saakka, joten tullaan hyvin juttuun.

Tänään meidän oma Dana-koira täyttää kunnioitettavat 14 vuotta. Muistan, että pienenä tyttönä laskettiin aina, mitä koirien ikä olisi ihmisen iässä kertomalla se seitsemällä. Se tarkoittaisi siis, että meidän partismummo olisi jo 98 vuotta. Kuulo on jo heikentynyt ja askel vähän kömpelö, mutta vielä on virtaakin jäljellä ja toivottavasti muutama elon vuosikin.

Takapihan vieras
 Mieheni nappasi tuon lintukuvan takapihan vieraasta. Ihmettelimme, mihin kaikki pikkulinnut ovat kadonneet, vaikka herkkuja olisi lintulaudalla tarjolla yllin kyllin. Sitten eräänä suununtaina, kun pakkanen nousi yli -20 asteen, kelpasivat pähkinät ja siemenet näille pienille ystäville. Ja pitihän se tilanne sitten ikuistaa, hih!

4 kommenttia:

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Ihana sykerökasa, ikävä on valtava. Tänään auto kohti Leppävettä, kiitos jo etukäteen.
Ilona

Nimetön kirjoitti...

Ihana kuva ystävistä =)
Koiran iän laskenta ei mee ihan yks yhteen,seitsemällä kerrottaessa...
Täältä näät kuinka vanha teidän Dana on ihmisen iässä http://www.purina.fi/Home/All+About+Dogs/Living+Together+Dog/Get+More+Out+Of+Life+Dog/Your+Dogs+Age+In+Human+Years.htm

Nimetön kirjoitti...

Höh,linkki ei jostain syystä suostu tulemaan kokonaan =( Noh,mutta 14v. keskikoinen rotu on ihmisen iässä 78v. =)

Taina kirjoitti...

Kiitos anonyymille kommentoijalle! Eli meidän Danallahan voi hyvinkin olla vielä elinvuosia jäljellä... tuo 78 vuotta ei kuullosta ollenkaan niin pahalta:D