tiistai 23. helmikuuta 2010

Kiitokset lukijoille!

Olen todella yllättynyt, että näin lyhyessä ajassa ollaan blogiani käyty lukemassa jo yli 10 000 kertaa. Kiitokset kaikille, tämä innostaa jatkossakin päivittämään sivua säännöllisesti.

Kalenteri näyttää siltä, että keväästäni on tulossa todella kiireinen. Ja hyvä niin, näinä aikoina saa olla kiitollinen, että töitä riittää. Talvilomaa ehdin pitää vain yhden kokonaisen päivän ensi maanantaina. Teemme silloin pidennetyn viikonloppureissun perheeni kanssa Tallinnaan.

Reissun jälkeen alkavatkin messukiireet. Minulla on pikkuruinen oma osasto Vehoniemen laattamyymälän "kyljessä" rakennusmessuilla Jyväskylän paviljongissa 5-7.3. Vapaalippu olisikin halukkaalle tarjolla joko kutsuvierasiltaan perjantaina 5.3. klo 18.00 tai ihan normaali messulippu. Lähetän lipun sille, joka ensimmäisenä ehtii laittamaan yhteystietonsa sähköpostiini taina@sisustustaina.fi

Messuilla tavataan! Ja talvilomalaisille toivottelen aurinkoisia ulkoilukelejä!

3 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Liput ovat menneet, joten enää ei kannata lähettää sähköpostia. Kiitos kaikille osallistujille!

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Ihan varmasti tulen kurkkimaan sinua ystäväiseni messuille. Nyt sitten onkin taas suunnitelma a käynnissä ja rekat odottavat parkissa pääsyä isompiin tiloihin.
Ihanaa lomaa, saadaanko teidän "peto" yökylään?
Ilona

Taina kirjoitti...

Ilona: Peto menee mummolaan tällä kertaa, kiitos kysymästä kuitenkin!

Nähdään sitten messuilla ja toivottavasti piakkoin myös pidemmän kaavan mukaan.