perjantai 11. joulukuuta 2009

Joulukiireet

Tämän viikonlopun aion pyhittää vain joulupuuhille. Lauantaina lähdemme koko perheen voimin kaupungin hulinaan, aikomuksena ostaa kaikki loput joululahjat. Ekaluokkalainen poikamme Onni uskoo vielä täysillä joulupukkiin ja ihmetteleekin, miksi meidän täytyy itse paketteja hommata... Selitys meni täydestä, kun kerroin, että tonttuja täytyy vähän auttaa isossa urakassa.

Sunnuntaina onkin sitten ohjelmassa viimeisten joulukorttien askartelua ja lahjojen paketointia. Paketointi onkin tosi kivaa silloin, kun sitä ei tarvitse kovassa kiireessä tehdä. Maanantaina olisi sitten tarkoitus postittaa joulupaketit kummilapsille, jotka asuvat vähän kauempana. Osallistuin myös erääseen joulukampanjaan ja pistän joulupaketin menemään Helsinkiläiseen lastenkotiin, toivottavasti joku lapsi saa siitä hyvän joulumielen.

Joulun lempikukkani on valkoinen hyasintti, eikä vähiten sen huumaavan tuoksun takia. Niitä minulta löytyykin jo täydessä kukassaan ympäri taloa, yksi jopa wc:stä. Iloista viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai Onni uskoo siis viela pukkiin, ma kun tassa nimittain mietin juuri aikaisemmin, etta milloinkahan se totuus yleensa lapsille valkeneekaan... Uskokoon vaan ihan niin kauan kuin silta tuntuu, maailmassa on ihan liikaa vakavia ja ikavia asioita!

Ma muuten osallistuin just kilpailuun "Win a white Christmas in Finland"... Tuskin voitan matkaa, mutta toivottavasti saatte valkoisen joulun!

Taina kirjoitti...

Joo, tää on varmaan viimeinen joulu, kun Onni uskoo pukkiin... ja täytyy toivoa, ettei totuus koulussa paljastuisi nyt juuri ennen kohta koittavaa joululomaa.

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Hyasintti on ihana, ja juuri valkoisena! Mulla jo kaksi kuoli ;( johtuen varmaan pienoisesta vedosta joka keittiön ikkunasta käy ;) Täytyy siis ostaa uusia...

Mukavaa viikonloppua!

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Minä halaan täältä kaukaa ystäväiseni ja ihan varmasti uskotaan siihen joulupukkiin ja jouluun lumivalkoiseen.
Ilona